Helyi akciók a tisztább környezetért

/Fotó: Pixabay/

Az Oroszlányi Ingatlankezelő és Hasznosító Zrt. az alábbi közleményt adta ki közösségi oldalán – idézzük:

„Társaságunk vállalati filozófiájának és tevékenységének is hangsúlyos eleme a környezetvédelem, ezért is támogatja a különböző civilszervezetek ilyen irányú akcióit.

Április 22-én, a Föld Napján „A Zöld Oroszlányért Program” keretében 4 közösség, az Oroszlány Barátainak Köre, az Örökifjak Nyugdíjas Klub, az OSZE Kerékpáros Szakosztály, valamint a BDSZ Nyugdíjas Szervezete kezdeményezésére kerül sor hulladékgyűjtésre a város környékén.

Május első napján az OSE ULTRAS szurkolói csoport tagjai a Majki utca, Majki dűlő, Agyagos dűlő területét, illetve a Majkra kivezető utak melletti részt rakják rendbe, és szintén május 1-én az OSE KÓSZÁK Természetjáró Szakosztálya is szervez egy hulladékgyűjtést a Majki erdőben, a Bányászati Múzeum környékén és az odavezető kivezető utak mellett, de nem marad ki a Csákvári út sem.

Az OIH Zrt. a közösségi akciók sikeres lebonyolításához biztosítja a szemetes zsákokat és az azokat fogadó konténert, valamint gondoskodik a hulladékos konténer elszállításáról – tájékoztatott Németh Gábor, az Oroszlányi Ingatlankezelő és Hasznosító Zrt. vezérigazgatója.”

Egy (Facebook bejegyzésükkel kapcsolatos) kérdésre válaszolva leírták az akciók időpontját, pontos helyét is:

Az április 22-ei Zöld Oroszlányért kezdeményezés esetében 15,00 óra a volt XVII Akna mellett. A május 1-ei szurkolói kezdeményezés esetében 9,00 óra a Majki utca vége, Majki dűlő kezdeténél.

 

Forrás:Facebook

Be the first to comment on "Helyi akciók a tisztább környezetért"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*