Oroszlányi adventnyitó

/Tűzzsonglőr – a kép illusztráció: Pixabay/

Vasárnap kigyúltak az ünnepi fények Oroszlányon. Az eddig megszokott csillogáson és gazdag programkínálaton túl, a szervezők idén néhány új látványelemmel is készültek.

Volt mivel elfoglalnia magát az oroszlányiaknak a vasárnapi adventnyitó rendezvényen.

A már megszokott fénykapun és hatalmas karácsonyfán túl, különféle, ma divatos szelfizési lehetőségekkel is meglepte őket az OKSZÍK és az Oroszlány Barátainak Köre szervezőcsapata.

A téren felállított angyalszárnyak és a rénszarvasok húzta szán előtt sokan pózoltak szívesen a december elsejei kellemes időben.

A felnőttek forralt bort, a gyerekek epermustot, vagy épp forró teát kortyolhattak miközben végigsétáltak a téren felállított faházak között, meg-megállva a portékáikat kínáló árusok előtt.

A szabadtéri színpadon 17 órakor kezdődtek a programok.

Elsőként a város polgármestere, Lazók Zoltán köszöntötte az ünnepre hangolódó oroszlányiakat. Az elöljáró elmondta, hogy az ünnepvárást, a szép és szórakoztató perceket az Oroszlányi Közösségi Színtér és Könyvtár, valamint az Oroszlány Barátainak Köre rendezvényei teszik igazán színessé és ragyogóvá, hiszen mind az OKSZÍK, mind pedig a Baráti Kör törekszik arra, hogy a közösség legjelesebb alkalmaira, olyan programokat szervezzen, amelyeken a város lakói közösen ünnepelhetnek.

A cikk folytatása ITT olvasható!

Forrás:oroszlany.hu

Be the first to comment on "Oroszlányi adventnyitó"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*