Víz-Zene-Virág Fesztivál a hétvégén Tatán

/A képen a Tatai vár – Forrás: Wikipedia, fotó: Söveges József/

Az Öreg-tónál a vár és az Eszterházy-kastély környéke ad otthont a hétvégén Tatán a Víz-Zene-Virág Fesztiválnak, mely három napon át családi programokkal, koncertekkel és vízi látványosságokkal várja az érdeklődőket – közölték a szervezők az MTI-vel.

A pénteken kezdődő fesztiválon fellép Ákos, a Wellhello, a Bagossy Brothers Company és a NOX. Koncertet ad Pápai Joci, T. Danny és Desh, de Lotfi Begi, valamint Sterbinszky & Mynea is szerepel a programban.

A kisgyermekes családoknak teljesen ingyenes „családi szigetet” hoznak létre, ahol mesehősök, színes foglalkozások és gyermekkoncertek várják őket egész nap. Lesznek ugrálóvárak, bemutatók és kézműves foglalkozások is.

Szombaton délelőtt rajtol a tóátúszás, majd egésznapos sárkányhajóversenyt láthat a közönség, este pedig lampionos vízi karnevált rendeznek 60 SUP, hét sárkányhajó, 20 vitorlás, valamint kajakosok és kenusok részvételével.

Vasárnap 9 órakor rajtol el és a kora délutáni órákban ér véget az Öreg-tavi Kékszalag Vitorlásverseny. A fesztivál befejezéseként a Bagossy Brothers Company koncertje után a tó vizéről lövik fel a záró tűzijáték rakétáit.

Az esemény részletes programja a vizzenevirag.com, valamint a bluehill.hu oldalakon található meg.

-MTI-

Be the first to comment on "Víz-Zene-Virág Fesztivál a hétvégén Tatán"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*