Aranyak, ezüstök

„Területi minősítő súlyemelő versenyt rendezett az OVSK szombaton, a Chudik Lajos Sporttelepen, amelyre jöttek Kisújszállásról, Győrből, Kisbérről, Székesfehérvárról, mintegy 40 versenyzővel.

Oroszlányi színekben hat tinédzser indult. Hatalmas volt az érdeklődés, a szülők, rokonok, ismerősök teljesen megtöltötték a súlyemelő termet, alig maradt hely a versenyzőknek. A gyerekek meg is hálálták a drukkolást. A 6 versenyzőnek 36 gyakorlat állt rendelkezésre, melyből 34 volt érvényes a 2 rontott mellett.

Vadász Krisztina a kölyök korcsoportban első helyet szerzett. 14 kg-ot szakított és 19 kg-ot lökött. Talán neki volt a legnagyobb sikere, minden gyakorlata kiválóan sikerült.

Vadász Alexandra a lány korcsoportban, 36 kg-os súlycsoportban 19 kg-ot szakított és 26 kg-ot lökött. Ő második helyezést szerzett a súlycsoportjában.

Kelemen Vivien lány korcsoportban, 40 kg-os kategóriában első helyezést szerzett. 14 kg-ot szakított és 17 kg-ot lökött. Ő kissé megilletődve versenyzett, de így is teljesítette mind a hat gyakorlatát.

Németh Rudolf fiú korcsoportban, 73 kg-os súlycsoportban versenyzett. Ő emelte a legnagyobbat az egész korosztályában. 35 kg-ot szakított és 50 kg-ot lökött, amivel első helyet szerzett.

Krasznay Levente serdülő korcsoportban első helyet szerzett. A 73 kg-os súlycsoportban 45 kg-ot szakított és 58 kg-ot lökött.

Végh Koppány szintén ragyogóan teljesített. A 81 kg-os kategóriában, a serdülők között 41 kg-ot szakított és 60 kg-ot lökött, ezzel második helyet szerzett.

„Az igen szép teljesítményükért február 24-én, szombaton mind a hat gyereket elviszem a Baczakó Kupára, Budapestre. Büszkeséggel töltött el, hogy Rajnai Gábor alpolgármester is végig drukkolta a versenyünket. Köszönöm a szülők és a segítők önzetlen támogatását, versenyzőimnek gratulálok és további sok sikert kívánok nekik!” – mondta a versenyt követően Bagócs János edző.”

 

Forrás és fotó: oroszlany.hu

Be the first to comment on "Aranyak, ezüstök"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*