Sikeresen pályáztak

/Korábbi fotó! – A kép illusztráció/

Az oroszlányi Önkéntes Tűzoltó Egyesület 2023. évi pályázatairól tájékoztatta a város honlapját (oroszlany.hu) Tyukodi József elnök. Ezt idézzük mi is:

„„Az eredményeink nagy részét a jelenlegi katasztrófavédelmi szabályozásnak, és a kiírt pályázatoknak köszönhetjük. A Tatabányai Hivatásos Tűzoltósággal az együttműködési megállapodásunk 8 éve működik, és minden évben sikeres pályázatokat tudunk benyújtani.

Idén áprilisban, a III. kategóriában védőfelszerelésekre pályáztunk. Ennek eredményeként 247.409 forint értékben, októberében vehettem át tűzoltócsizmát, mászóövet, akkumulátoros és elemes keresőlámpákat.

Minden évben pályázunk az Oroszlány Város Önkormányzata által kiírt társadalmi és sport célú pályázaton. Az itt elnyert összegeket az Egyesület éves működésére, gépjárművünk kötelező biztosítására, tűzoltóversenyek nevezési díjára, egyéb felszerelések beszerzésére, rendezvényekre és családi napokra fordítjuk.

E célokra idén 244.800 forintot nyertünk, ebből az ÖTE 112. éves ünnepségét, színvonalas családi programját szerveztük meg, vonulós autónkba rádiós magnót, sárga vészvillogót, oktatásainkhoz pedig egy vetítő vásznat vásároltunk.

Köszönet a tagoknak és a városlakóknak az adó 1% felajánlásáért, akik így 255.298 forint összeggel segítették az egyesületet” – mondta az elnök.

Az ÖTE közreműködőként rendszeresen szerepet vállal a város kulturális rendezvényein. Oroszlány Barátainak Köre felkéréseit éves szinten négyszer kapják meg, nagy örömmel vesznek részt a Kiszebáb égetésen, a Haraszthegyi pikniken, a Mikulásház programjain, és a Karácsonyi teaosztáson.”

Be the first to comment on "Sikeresen pályáztak"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*