Újra a rendőrségen az oroszlányi betörő

/Fotó: Police.hu/

Két napon belül két betörést követett el egy férfi Oroszlányban. Az első eset után szabadon távozhatott a rendőrségről, a másodikat követően viszont őrizetbe vették.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az ajtókat kifeszítve ment be egy oroszlányi üzletbe B. P. 2023. augusztus 10-én éjszaka. A riasztó azonnal jelzett, amiről egy biztonsági szolgálat, valamint a rendőrség is tudomást szerzett. B. P. nem tétlenkedett, két kosárba is összekészítette a szajrét. Az épület átvizsgálásakor egy raktárban bukkantak rá. A termékek értéke meghaladta a 300 ezer forintot. A 26 éves férfit előállították az Oroszlányi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki lopás elkövetése miatt.

Szabadon bocsátását követően nem kellett sok idő, hogy a férfi újra a rendőrségen találja magát. Augusztus 12-én hajnalban ugyanis társával, a 19 éves L. G-vel betört egy oroszlányi vendéglőbe, ahonnan szeszes italokat vitt el. A lopott holmit a két férfi egy kerékpár csomagtartójára pakolta, és így haladtak keresztül a városon, amikor szembejöttek velük a járőrök. Az egyenruhások ekkor már tudtak a betörésről, így a két férfit előállították a rendőrkapitányságra.

B. P-t és L. G-t lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a nyomozók. L. G. ezután szabadon távozhatott, B. P-t viszont a rendőrök őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását – közölte a Police.hu oldalon a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Az első betörésről itt írtunk: https://oroszlanymost.hu/2023/08/11/tetten-ertek-a-betorot-oroszlanyban-kepek/

Be the first to comment on "Újra a rendőrségen az oroszlányi betörő"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*