Kiváló eredményekkel tértek haza a súlyemelők

/A kép illusztráció/

„Július 15-én Területi Súlyemelő Versenyt rendeztek Kisbéren. A sok induló miatt három turnusban szervezték meg a sporteseményt.

Érkeztek Pécsről, Székesfehérvárról, Tamásiból, Győrből, Tatabányáról, Oroszlányból, és természetesen a helyiek is dobogóra léptek.

Az OVSK hét versenyzőt indított. Fiú korcsoportban a 10 éves Németh Rudolf ragyogóan szerepelt, minden bírótól megkapta a maximális 5 pontot a gyakorlataira. Összesen 90 pontot ért el, így első lett a 67 kg-os súlycsoportban.

A 13-15 éves serdülő fiúk között Zolnai Rajmund 34 kg-ot szakított és 47 kg-ot lökött. Ezzel a 33 kg-os legényke a 45 kg-os súlycsoportban megjavította az egyéni legjobb teljesítményét, második helyezést ért el, egyetlen kg-mal lemaradva az elsőtől.

Végh Koppány a 73 kg-os súlycsoportban első helyezést ért el. 34 kg-ot szakított és 51 kg-ot lökött. Ő is javított a legjobb teljesítményén.

Szintén első helyen végzett Boros Balázs, aki 65 kg-ot szakítva és 82 kg-ot lökve javította meg az egyéni csúcsát a 96 kg-os súlycsoportban.

A lányok között igencsak kitett magáért a 13 éves Mikhel Panka, aki serdülő első osztályú szintet teljesített a + 76 kg-os súlycsoportban. 54 kg-ot szakított és 74 kg-ot lökött, mellyel aranyérmes lett.

A felnőtt hölgyek között, 64 kg-ban indult Dr. Nagy Nelli. Élete első versenyén szépen teljesített, 30 kg-ot szakított és 40 kg-ot lökött, így Ő is első helyezést ért el.

Az ifjúsági korcsoportban, a 61 kg-os súlycsoportban Zolnai Lénárd sajnos elrontotta gyakorlatait.

„Nagyon meg vagyunk elégedve versenyzőink teljesítményével, akik a 40 fokos hőséget is leküzdötték. Büszkék vagyunk a helytállásukra, gratulálunk az egész csapatnak segítőmmel, Csengeri Kálmánnal együtt!” – nyilatkozta Bagócs János edző.”

 

Forrás: oroszlany.hu

Be the first to comment on "Kiváló eredményekkel tértek haza a súlyemelők"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*