Körözték őket, Oroszlányban akadtak horogra

/Fotó: Police.hu/

2023. június 9-én a járőrök Oroszlányban igazoltattak egy férfit, akiről kiderült, hogy a Tatabányai Törvényszék csalás elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki ellene, valamint szabálysértési körözés is van érvényben ellene.

Az egyenruhások a 48 éves mányi lakost előállították a rendőrkapitányágra, ahol őrizetbe vették.

A helyi járőrök Oroszlányban állítottak meg egy személygépkocsival közlekedő férfit 2023. június 10-én este. Ellenőrizték a jármű és a sofőr iratait, majd igazoltatták az autóban utazókat.

Az utasok nem tudtak igazolványt felmutatni, ezért bediktálták az adataikat, de egyikük, egy 24 éves férfi valótlan adatokat adott meg a rendőröknek. Nem kellett sok idő, hogy kiderüljön, miért.

Amikor az egyenruhások megállapították a személyazonosságát, kiderült, hogy az alsózsolcai lakos ellen a Miskolci Törvényszék garázdaság elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A körözött személyt előállították a rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették és a személyazonosság igazolásával kapcsolatos szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési feljelentést tettek ellene – közölte a Police.hu oldalon a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Be the first to comment on "Körözték őket, Oroszlányban akadtak horogra"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*