Az MVM Oroszlányi Távhőtermelő és Szolgáltató Zrt. közleménye

/A kép illusztráció – Fotó:Pixabay/

Az MVM Oroszlányi Távhőtermelő és Szolgáltató Zrt. honlapján tette közzé alábbiakat vasárnap – szöveghűen idézzük:

Tisztelt Ügyfeleink!

Az MVM OTSZ Zrt. Oroszlány Város Önkormányzatának 7/2012 (III.15) ÖK rendelete 1. szakaszának (5). bekezdése alapján a fűtési szolgáltatást akkor indítja el, ha

a külső átlaghőmérséklet egy teljes napon keresztül nem éri el a +10 C0-ot, vagy három napon keresztül nem éri el a +12 C0-ot.

Társaságunk szigorúan csak a vonatkozó jogszabályok, rendeletek és hatósági előírások alapján végzi közszolgáltatási tevékenységét.

Az időjárás az elmúlt napokban a szokásosnál kedvezőtlenebben alakult. Folyamatosan nyomon követjük az adatokat és amennyiben a rendeleti határértékeket elérjük, természetesen, újraindítjuk a fűtést.

Tavaly a magyar kormány úgy döntött, hogy a földgáz- és a villamosenergia szolgáltatás áraival ellentétben a távhő hatósági árai nem változnak a lakosság számára, amelyet jelentős állami kiegészítő támogatással tart fenn. Érdemes azonban hozzátenni azt is, számottevően megemelkedett a földgáz ára, amelyből a hőt előállítjuk, ezért együttes felelősségünk Önökkel közösen, hogy minél inkább takarékoskodjunk az energiával. Így csökkenteni tudjuk a költségeket, ami az ügyfeleknek és nekünk is egyaránt fontos.

Megértésüket és együttműködésüket tisztelettel megköszönjük!

MVM Oroszlány Távhőtermelő és Szolgáltató Zrt.”

 

Forrás: mvmtavho.hu

Be the first to comment on "Az MVM Oroszlányi Távhőtermelő és Szolgáltató Zrt. közleménye"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*