Zsarolás miatt vettek őrizetbe egy férfit az oroszlányi rendőrök

/Fotó: Police.hu/

Egy férfi pénzt követelt egy másiktól Oroszlányban. A fizetésre két órát adott, nem teljesítés esetén pedig bántalmazást helyezett kilátásba.

Zsarolás bűntett elkövetésének gyanúja miatt vettek őrizetbe az oroszlányi rendőrök egy férfit 2023. április 18-án. D. Á. a kora délutáni órákban keresett fel egy férfit, akit korábban nem ismert. Annyit tudott csak róla, hogy korábban inzultálta a barátnőjét – legalábbis az ő elmondása szerint.

Az őt ért sérelem miatt pénzt követelt a sértettől, a kifizetésre pedig határidőt is szabott: 2 órát. Hogy nyomatékot adjon a fenyegetésnek, pofon is ütötte a sértettet. Amikor egy óra múlva még nem kapta meg a pénzt, D. Á. megfenyegette a férfit, hogy be fogja zárni egy pincébe és bántalmazni fogja. A sértett nem fizetett, hanem bejelentést tett a rendőrségre.

Az egyenruhások rövid időn belül elfogták a 30 éves zsarolót, akit előállítását követően a nyomozók kihallgattak gyanúsítottként, majd őrizetbe vették – közölte a Police.hu oldalon a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Be the first to comment on "Zsarolás miatt vettek őrizetbe egy férfit az oroszlányi rendőrök"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*