Útfelújítások Bokodon és Kömlődön

/A kép illusztráció/

A Komárom-Esztergom Vármegyei Önkormányzat Facebook oldalán és a Mimegyenk.hu oldalon közölte, hogy több szakaszon kezdődnek útfelújítások rövidesen. Környékünkön ezekről írnak – idézzük:

Bokodon belterületén két szakaszt is renoválnak. Az úgynevezett Bokod-Kecskéd összekötő utat (Kis utca) 715 méter hosszban, közel 157 millió Ft-ból újítják meg. Ezen az útvonalakon nemcsak a személygépjármű forgalom, hanem a teher és autóbusz forgalom is jelentős. A bokodi Lakótelepi út (erőműi út) 913 méteres hosszban, közel 160 millió Ft-ból modernizálódik. Az útszakasz Oroszlány és annak ipari parkja, valamint a bokodi erőmű közlekedési kapcsolatát biztosítja.

Kömlőd kül- és belterületi részén 1,5 kilométeren hosszúságban állítják helyre az útburkolatot, a munkák értéke mintegy 355 millió Ft. Az útszakasz a falu legforgalmasabb utcája (Szabadság utca és Pálóczi Horváth Ádám utca). A Kisbér, Vérteskethely, Császár, Dad településeken élőknek ez a fő útvonal megyeszékhelyre történő eljutásban. A településen élők számára a közintézmények, üzletek megközelítését biztosítja.

A munkaterületeken 40 km/h sebességkorlátozásra, a napi munkavégzések helyszínein jelzőőrös forgalomirányításra kell számítani.”

Be the first to comment on "Útfelújítások Bokodon és Kömlődön"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*