Dumaszínház Oroszlányban – Duma Swing 2.

Kovács András Péter, Janklovics Péter, Illés Ferenc  –  2023. január 30., hétfő,   19:00 óra,   KFMKK – színházterem

Jegyárak: 4210,-Ft-tól

Telefon: 34/300-336
Internet: www.okszik.hu

Dumaszínház – Duma Swing 2.

Kovács András Péter, Janklovics Péter, Illés Ferenc

Gitár, nyakkendő és a szving ötven árnyalata. Becsomagolva stand-up zsemlék közé. Ez a Duma Swing, vagyis Kovács András Péter (KAP), Janklovics Péter és Illés Ferenc jazz-up comedy estje.
Ez egy zenés, improvizatív stand-up előadás, amiben a legelképesztőbb élethelyzeteket jelenítik meg, ahol az emberek zenével találkoznak: céges bulik, fesztiválok, lagzik kerülnek górcső alá. Így írta le az est házi-, és ötletgazdája, KAP a produkciót pár éve, mikor utat tört magának ez a talán eleinte kissé szokatlannak tűnő műsor. A közönség hamar megszerette, így nem csoda, hogy az előadók a folytatásban kezdtek gondolkodni, aminek most jött el az ideje.
A 2016. őszén debütáló Duma Swing 2. hangulata ugyanaz, mint ez elsőnek, hiszen benne maradnak a felhőtlen, asszociatív mókázások, a zenei konvenciók teljes zárójelbe tétele, és persze a saját dalok, a mash-upok, valamint a spontán zenei ötletelésekből, viccelődésekből kibontakozó dallamok. Aki szerette az elsőt, az a másodikat is szeretni fogja” – meséli KAP.

Jegyek elővételben a dumaszinhaz.jegy.hu oldalon kaphatók, valamint az Interticket országos jegyirodáiban.

Jegyár: 4210,-Ft-tól

 

Forrás: okszik.hu

Be the first to comment on "Dumaszínház Oroszlányban – Duma Swing 2."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*