Önbíráskodás miatt vették őrizetbe őket az oroszlányi rendőrök

/Fotó: Police,hu/

Jogosnak vélt tartozás fejében mentek a sértetthez, akinek lakásába erőszakkal bementek, majd a kölcsön visszaadására szólították fel. A kabátjával együtt távoztak a sértettől.

Jogosnak vélt tartozás miatt ment a sértetthez a 23 éves F. K. és a 30 éves F. Z. november 29-én délután. Az oroszlányi lakásnál a bejárati ajtót ütni-verni kezdték, és közben kiabáltak. A lakót 10 ezer forint kölcsön visszaadására szólították fel.

A sértett a megrongált ajtót kinyitotta, ekkor az akarata nélkül a két férfi oda bement. A lakásban további vita alakult ki a felek között, végül egy kabátot vittek magukkal.

Még ezen a napon azonosításra került F. K. és F. Z. helyi lakosok, őket az oroszlányi nyomozók másnap gyanúsítottként kihallgatták önbíráskodás bűntett elkövetése miatt.

Egyikük sem ismeretlen már a rendőrök előtt, mindkettőjük ellen van folyamatban büntetőeljárás. A kábítószerteszt pozitív eredményt mutatott, ellenük így kábítószer birtoklása miatt is indult büntetőeljárás.

Az Oroszlányi Rendőrkapitányság F. K-t, és F. Z-t őrizetbe majd kezdeményezte, hogy a Tatabányai Járás Ügyészség tegyen indítványt a letartóztatásukra – közölte a Police.hu oldalon a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság.

Be the first to comment on "Önbíráskodás miatt vették őrizetbe őket az oroszlányi rendőrök"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*