Az MVM Oroszlányi Távhőtermelő és Szolgáltató Zrt. közleménye

/A kép illusztráció – Fotó:Pixabay/

Az MVM Oroszlányi Távhőtermelő és Szolgáltató Zrt. honlapján tette közzé alábbiakat – szöveghűen idézzük:

„Az MVM Oroszlányi Távhőtermelő és Szolgáltató Zrt. (2840 Oroszlány, Bánki D. u. 2.) értesíti a Tisztelt Ügyfeleket, hogy Oroszlány Város Önkormányzatának 7/2012 (III.15) ÖK rendelete 1. szakaszának (5). bekezdése alapján társaságunk a fűtés szolgáltatást akkor indítja el, ha

a külső átlaghőmérséklet egy teljes napon keresztül nem éri el a +10 C0-ot, vagy három napon keresztül nem éri el a +12 C0-ot.

A korábbi években a rendelet 1. szakaszának (8). bekezdése alapján lehetőségünk volt külön megállapodás, vagy írásos megrendelés alapján elindítani a fűtést, de a fennálló rendkívüli energetikai körülmények hatására jelenleg erre nem látunk módot és lehetőséget.

Tisztelettel megkérjük Ügyfeleinket, hogy a távfűtés zavartalan indítása érdekében a radiátorszelepeket még a fűtés elindítása előtt, akár már most hagyják teljesen nyitott (5-ös) állásban. A légbuborékok miatt a radiátorszelepeket a fűtés indítása után is egy-két napig javasolt nyitott állapotban tartani, és csak ezt követően olyan fokozatba állítani, amely kellemes hőmérsékletet biztosít a bentlakók számára.

Azokon a fogyasztási helyeken, ahol a szolgáltatás általános indítását követően még nem igénylik a fűtést, a lakóközösség közös képviselője által aláírt nyilatkozat alapján kérhetik annak leállítását.

A fűtés indításáról értesíteni fogjuk ügyfeleinket, hogy a tájékoztatóban szereplő kérésekre fel tudjanak készülni.

Kérjük, szíveskedjenek elfogadni tájékoztatásunkat és egyúttal bízunk abban, hogy az energiával való takarékoskodásban hatékonyan tudunk Önökkel együttműködni!”

Forrás: mvmtavho.hu

Be the first to comment on "Az MVM Oroszlányi Távhőtermelő és Szolgáltató Zrt. közleménye"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*