Letartóztatásban az oroszlányi férfi

/A kép illusztráció!/

Lopás vétsége miatt indult ügyben a Tatabányai Járási Ügyészség eredményesen indítványozta annak a férfinak a letartóztatását, aki rendőrségi kihallgatását követően követett el újabb, szabadságvesztéssel büntetendő lopásokat.

Az indítvány szerint az oroszlányi férfi 2021. március 12-én, 2021. március 13-án, 2021. március 15-én, 2021. március 17-én, 2021. március 31-én nyolc lopást követett el Oroszlányban, ezek közül hét esetben gépkocsikból lopott 50.000,- Ft-ot meg nem haladó értékű tárgyakat.

A gyanúsított 2020. november 08-án szabadult más ügyben kiszabott szabadságvesztésből, különös visszaesőnek minősül. A nyomozó hatóság 2021. március 15-én gyanúsítottként hallgatta ki, amely után ismét lopásokat követett el.

Az bűnismétlés lehetőségének megakadályozása érdekében az ügyészség indítványára a nyomozási bíró a férfi letartóztatását  egy hónapra, 2021. május 1-ig elrendelte.

A rendőrség által készített fotók a http://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/zsakban-cipelte-a-zsakmanyt oldalon tekinthetők meg.

A végzést  az ügyész tudomásul vette, a gyanúsított és védője fellebbezést jelentett be – tájékoztatott bennünket a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség helyettes sajtószóvivője, Dr. Horváth Sándor.

 

Reggel itt számoltunk be a tegnapi bűncselekményről: https://oroszlanymost.hu/2021/04/01/zsakban-cipelte-a-zsakmanyt-az-oroszlanyi-ferfi/

 

Be the first to comment on "Letartóztatásban az oroszlányi férfi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*