Más autóját árulta az oroszlányi férfi

/A kép illusztráció – Fotó: Pixabay/

Az oroszlányi rendőrök befejezték a nyomozást azzal a 45 éves oroszlányi lakossal szemben, aki más nevében töltött ki adás-vételi szerződést.

Egy saját autójának eladásáról szóló hirdetést vett észre egy közösségi oldalon egy férfi 2022 júniusában. A gond csak az volt, hogy ő nem akarta eladni a gépkocsit. Korábban kölcsönadta azt egy ismerősének, így meglepve tapasztalta, hogy a járművet egy általa nem ismert személy árulja az interneten.

A jármű eredeti tulajdonosa feljelentést tett, majd egyeztetett egy időpontot az eladóval, amin meg is jelent, de vele mentek a rendőrök is.

A nyomozás során megállították, hogy a tulajdonos ismerőse továbbadta az autót egy harmadik félnek, aki a sértett adatait felhasználva kitöltött egy adás-vételi szerződést, és azt helyette írta alá.

Az elkövetőt hamis magánokirat felhasználásával elkövetett bűncselekmény gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Az Oroszlányi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek – közölte a Police.hu oldalon a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság.

Be the first to comment on "Más autóját árulta az oroszlányi férfi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*