Karácsonyi ételosztás kötetlen beszélgetéssel

„Hetekkel ezelőtt indult ismét – immáron 9. alkalommal – a kezdeményezés a legnagyobb közösségi oldalon, ahol Opsuszta Csaba főszervező arról írt, hogy a nyugdíjasoknak szeretnének kedveskedni december 19-én a Szent Borbála téren megrendezett szeretetvendégséggel, amihez minden segítséget szívesen fogad.

A hagyományokhoz híven, valóságos mozgalom indult a bejegyzést követően.

Az Oroszlányi Lokálpatrióta Kör védnöksége mellett, számos vállalkozó és magánszemély támogatta a nemes kezdeményezést, melynek köszönhetően 120 adag „karácsonyi káposzta” rotyogott a kondérban, miközben ismerősök, barátok pálinkával, teával, süteményekkel érkeztek a térre.

Az Optimista Klub tagjai tócsit és egyéb finomságokat, a felvidéki Fűr településről érkezett motoros klub tagjai forralt bort kínáltak szívmelengető közösségi eseményt rögtönözve advent aranyvasárnapján.

Felvették a kapcsolatot a nyugdíjas szervezetekkel, így elsősorban egyedülálló, vagy idős házaspárokat vártak nagy szeretettel, anyagi helyzettől függetlenül az elviteles ételosztásra.

Nem adományt kívántak adni, hanem meglepetést készítettek karácsonyra Oroszlány szépkorú lakóinak.

„Nem említenék neveket, de mindenképpen ki kell emelnem, hogy mind több támogató áll az akció mögé. Sokan jöttek ki a főtérre most is meglátogatni csapatunkat. Mindenkit szeretettel fogadtunk egy kis pogácsára, itókára, igazi kötetlen együttlétre, beszélgetésre” – mondta Opsuszta Csaba.”

 

Forrás és fotó: oroszlany.hu

Be the first to comment on "Karácsonyi ételosztás kötetlen beszélgetéssel"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*