Folynak a beruházások

/Fotó: Facebook/

Az Oroszlányi Ingatlankezelő és Hasznosító Zrt. az alábbiakról számolt be közösségi oldalán és honlapján– idézzük:

„A téliesre fordult időjárás sem akadályozza a kivitelezőket az Ipari Parkban megkezdett fejlesztések, beruházások folytatásában.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy a mintegy 30 millió euró értékű beruházással a francia SUEZ cégcsoport a kontinens legnagyobb víztisztító membrán-gyártó egységévé fejleszti oroszlányi telephelyét.

A mostani beruházással bővítik a szennyvízelőkészítő kapacitását, a gyártókapacitásokat, illetve egy új, könnyűszerkezetes raktár is felépül a telephelyen.

A korábbi Zenon Europe Kft. még 2001-ben települt az Ipari Parkba, amelyben 2002-ben indult meg a termelés.

A vállalatot 2006-ban a General Electric, majd 2017. évben a SUEZ vásárolta meg. A “ZeeWeed” márkanéven forgalmazott membránszűrők gyártása, valamint szálkémiai gyártásfejlesztés folyik.

Az Oroszlányban készülő termékek többek között ivóvíz- és ipari víz előállító berendezésekbe, kommunális és ipari szennyvíztisztítókba, továbbá az ENSZ és a NATO által is használt gyors reagálású, nagy hatékonyságú víz- és szennyvíztisztító berendezésekbe kerülnek beszerelésre.

Az amerikai BorgWarner Campus „legfiatalabb” tagja a BorgWarner Hungary Kft. is továbbfejleszti telephelyét. Jelenleg épületrészbővítés és infrastrukturális fejlesztés történik a cégnél.

A BorgWarner Hungary Kft. nyomatékelosztó- és irányító rendszerek világviszonylatban vezető fejlesztője és gyártója, amely teljes terméksorozatokat kínál az elsőkerék hajtáson (FWD) és hátsókerék hajtáson (RWD) alapuló AWD, valamint a tisztán elektromos és hibrid alkalmazások terén”

Be the first to comment on "Folynak a beruházások"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*