Zsákban cipelte a zsákmányt az oroszlányi férfi

/Fotó: police.hu/

A 26 éves férfi két járműből is lopott, a szerzett értékeket egy zsákba pakolta. A járőrök a bejelentéstől számított alig fél óra alatt elfogták a tettest, a lopott értéket nála megtalálták.

A rendőrségre 2021. március 31-én 4 óra 9 perckor érkezett bejelentés, hogy egy ismeretlen személy Oroszlányon a járművek ajtajait nyitogatja és nála egy zsák van.

A járőrök a személyleírás alapján ellenőrizték a környező utcákat és alig fél óra alatt, a Népekbarátsága úton igazoltatták a személyleírás alapján keresett személyt.

A férfi nem volt ismeretlen a rendőrök előtt, az elmúlt napokban több lopás követett el. Őt igazoltatták és átvizsgálták a nála lévő zsákot, amiben szerszámok és ruházat volt.

A 26 éves helyi lakos elmondta, hogy a tárgyakat két járműből hozta el. Az elkövetőt az Oroszlányi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, ellene lopás miatt indult büntetőeljárás. A férfit a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte, hogy a Tatabányai járási Ügyészség tegyen indítványt a letartóztatására – tette közzé a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság  a police.hu oldalon.

 

Be the first to comment on "Zsákban cipelte a zsákmányt az oroszlányi férfi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*