Garázdaság Oroszlányban – Fotókkal

/Fotó:Ügyészség/

Garázdaság vétsége miatt indult ügyben a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki féltékenységből, közterületen rongálta meg a felesége által használt gépkocsit.

A vádirat szerint a férfi 2020. augusztus 20-án 23 óra 15 perc körüli időben egy oroszlányi  parkolóban meglátta a közös tulajdonukban álló, de válófélben lévő felesége által használt  személygépkocsit. A vádlott ekkor féltékenységből a személygépkocsihoz ment, és lerúgta annak mindkét oldali visszapillantó tükreit. A rúgások hatására a bal oldali visszapillantó tükör letört, míg a jobb oldali visszapillantó tükörlapja kimozdult.

A vádlott ezen közösségi együttélés szabályait semmibe vevő erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy az azt észlelőkben megbotránkozást és riadalmat keltsen.

A vádiratban az ügyészség arra tett indítványt, hogy a Tatabányai Járásbíróság a férfival szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben pénzbüntetést szabjon ki – tájékoztatott bennünket a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség.

/Fotó:Ügyészség/

Be the first to comment on "Garázdaság Oroszlányban – Fotókkal"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*