Befektetői találkozót tartottak a Bokod Keleti Könnyűipari Iparterület hasznosítása érdekében

/Sajtófotó/

A TOP-1.1.1-15-KO1-2016-00001 azonosító számú projekt megvalósítása keretében 138,94 millió forint európai uniós támogatássegítségével került kialakításra a Bokod Keleti Könnyűipari Iparterület.

Az ipari terület hasznosítása érdekében Bokod Község Önkormányzata befektetői találkozót tartott 2020. szeptember 21. napján 16 órától. A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg.

Bokod Község Önkormányzata zöldmezős beruházás keretében alakította ki a Bokod 120/40.-120/46. helyrajzi számú területek által határolt Bokod Keleti Könnyűipari Iparterületet.

A fejlesztés eredményeként azipari telkek elő-közművesítése (vízellátás, szenny,-és csapadékvíz elvezetés), feltáró-kiszolgáló út építése és közvilágítás létesítése történt meg a TOP-1.1.1-15-KO1-2016-00001 azonosító számú projekt keretében a Bokod Keleti Könnyűipari Iparterületen 138,94 millió forint európai uniós támogatás segítségével.

Bokod Község Önkormányzata az ipari területet kedvezményes 10Ft/m2/hó díjon kívánja bérbe adni.

Az ipari terület hasznosítása érdekében Bokod Község Önkormányzata befektetői találkozót szervezett, amelyen az érdeklődő vállalkozók mellett részt vett a település Képviselő-testülete is.

Csonka László polgármester a beruházás céljaként emelte ki a munkahelyek létrejöttének elősegítését, a foglalkoztatottsági szint növelését, az önkormányzati vagyonelem (ingatlan-együttes) hatékonyabb hasznosítását, és a helyi, központi költségvetési adóbevételek növelését.

A projektről bővebb információt a www.bokod.hu oldalon olvashatnak – tájékoztatta portálunkat Zsigmond Anikó jegyző.

Be the first to comment on "Befektetői találkozót tartottak a Bokod Keleti Könnyűipari Iparterület hasznosítása érdekében"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*