Oroszlányi körforgalomra is lehet szavazni

„A Magyar Közút Nonprofit Zrt. és a Közlekedés Tudományi Egyesület A Közlekedési Kultúra Napja rendezvénysorozat keretében pályázatot hirdet az Év körforgalma címmel.

Célja, a körforgalom, mint az egyik legbiztonságosabb csomóponti típus különböző változatainak szemléletes bemutatása, a KRESZ által kevésbé részletezett, a biztonságot és az egyre változatosabb körforgalmakban való tájékozódást elősegítő információk átadása, az utakat tervező és üzemeltető mérnökök és szervezetek kiválóságainak, a körforgalmak esztétikus kialakításának elismerése.

Az elismerésre esélyes jelöltek között van az oroszlányi, Rákóczi F. u. és Takács I. u. kereszteződésénél lévő körforgalom, ezért várják a városlakók szavazatait!

Szavazás időpontja: 2020. április 20. és május 7. között.

Eredményhirdetés és díjátadó: A „Év körforgalma” cím 2020. május 11-én a „Közlekedési kultúra napján” kerül kihirdetésre.

Díjazásra kerül a legtöbb szavazatot kapott körforgalom, üzemeltetője, tervezője. A győztes körforgalomba emléktáblát helyeznek ki, tervezője és üzemeltetője oklevélben részesül.”

Az év körforgalmának jelöltjeit az alábbi linken lehet megtalálni, és itt lehet szavazni is: https://internet.kozut.hu/az-ev-korforgalma-szavazas/

Forrás:oroszlany.hu

Be the first to comment on "Oroszlányi körforgalomra is lehet szavazni"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*