Két hónap alatt három bűncselekmény

/A kép illusztráció! – Forrás:police.hu/

„A rendőrség még a cselekmény napján őrizetbe vette C. Zsoltot, aki az elmúlt két hónapban három bűncselekményt követett el.

Mint arról korábban beszámoltunk, C. Zsolt 2020. január 26-án 2 óra előtt Oroszlányon, a Szent Borbála téren – előzetes szóváltást követően – deréktájon rúgott, majd megütött egy 33 éves ukrán férfit.

A két verekedőt szétválasztották, de C. Zsolt a fogásból kiszabadult és még három alkalommal megütötte a sértettet. A verekedésből M. József is kivette a részét, aki a sértettet szintén megütötte, és a nála lévő teleszkópos bottal fenyegető mozdulatokat tett.

A rendőrök a két 19 éves férfit az Oroszlányi Rendőrkapitányságra előállították. Őket gyanúsítottként kihallgatták, az eszközt lefoglalták. Az oroszlányi támadók ellen súlyos testi sértés bűntett kísérlet miatt indult büntetőeljárás.

C. Zsolt nem volt ismeretlen a rendőrök előtt. 2019. november 17-én segítségnyújtás elmulasztása bűntett, 2020. január 13-án felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Őt a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezésére a Tatabányai Járási Ügyészség indítványt tett a letartóztatására, amit a Tatabányai Járásbíróság 2020. január 28-án elrendelt.”

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye

Forrás:police.hu

Be the first to comment on "Két hónap alatt három bűncselekmény"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*