Járási sportnapot rendeztek

/Fotó: Facebook/

Az oroszlányi Benedek Elek EGYMI, Óvoda, Általános Iskola és Kollégium közösségi oldalán újságolta, hogy jelentős eseményt bonyolítottak múlt héten.

Járási Integrált Sportnapot rendeztek immár  XIX. alkalommal a Krajnyik „Akác” András Sportcsarnokban.

Mint azt a szervezők – Molnár Emőke, Gyurkovszky Margit, Rosta István -, írták: céljuk a sport, a mozgás népszerűsítése és a közös játék, sportolási lehetőség biztosítása volt a város és a városkörnyék alsó tagozatos kisdiákjai számára.

Idézzük beszámolójukat a rendezvényről:

„Szép számmal érkeztek vendégek, közel ötven gyermek mérte össze tudását, ügyességét, erejét.

Benedek Elek sportolói: Jónás László, Jónás Mirella, Börcsök Vivien, Tóth Julianna, Mihály István, Rostás Tiffani, Vörös Hunor, Rostás Liza, Braitigaim Norbert, Tóth Attila

Hat iskola, Bokod-Móra Ferenc, Szákszend-Öveges József, Oroszlányból: Hunyadi, József, Gyermekotthon, Benedek Elek EGYMI vett részt a versenyen.

A 48 diákból véletlenszerűen kiválogatott 6 fős csapatok versenyeztek.

Oroszlány város vezetését Mók Attila alpolgármester képviselte, aki azt az üzenetet adta át a verseny szervezőinek, hogy minden támogatást megadnak az iskoláknak, hogy hasonló színvonalas eseményeket tudjanak rendezni.

A sportnapot közös bemelegítéssel kezdtük, amit a város népszerű zumba oktatója Bársony Bianka és csapata tartott meg nagy sikerrel.

A verseny elképesztően izgalmas volt, a gyerekek mindent beleadtak és nagyon élvezték a közös sportolást. A nap zárásaként minden gyermek választhatott ajándékot a rengeteg sporteszközből, amit a Benedek Iskola Alapítványa biztosított. A legügyesebbek éremben, kupában részesültek. 1. Zöldek 2. Kékek 3. Pirosak 4. Narancsok 5. Lilák 6. Sárgák (vegyes csapatok).

Legjobb célba dobó lány: Jónás Mirella (Benedek) fiú: Póti Bence ( Gyermekotthon)

Legjobb rolleres lány: Felső Izabella (Szákszend) fiú: Lakatos Manuel (Hunyadi)

Legügyesebb lány: Hajnal Szofi (József) fiú: Kósa Kornél (Bokod)

Legfiatalabb versenyző: Hajkó Hanna ( Hunyadi)

Az eredményhirdetés után még egy közös éneklésre is volt erő, így köszöntöttük a születésnapos Ági nénit.

Szeretnénk megköszönni az önkormányzat pályázati támogatását, Iskolánk vezetőinek, és minden dolgozójának, hogy lehetővé tették, és támogatták, hogy ez a nap ilyen nagyszerűre sikerült!” – fejeződik be a Facebook bejegyzés.

 

Be the first to comment on "Járási sportnapot rendeztek"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*