Távhővezetéket cserélnek!

/A kép illusztráció/

Az MVM Oroszlányi Távhőtermelő és Szolgáltató Zrt. honlapján tette közzé alábbiakat – szöveghűen idézzük:

„Az MVM Oroszlányi Távhőtermelő és Szolgáltató Zrt. tájékoztatja az Ügyfeleket és az Érintetteket, hogy a Bánki Donát utcában a volt Vásárcsarnok mögötti területen:

továbbá a Népek barátsága utca 39. számú épület előtti és a kis SPAR mögötti parkolóban térszint alatti meghibásodott és elöregedett távhővezetéket magas ellátásbiztonságot nyújtó, korszerű, előszigetelt fűtési acélcsőre cseréli.

A mélyépítési munkák miatt a kivitelezéssel érintett területeken munkagépek fognak dolgozni, ezért kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy az érintett régióban történő gyalogos, kerékpáros, vagy elektromos mopeddel történő közlekedéskor ezt vegyék figyelembe és legyenek óvatosak.

A kivitelezéssel érintett parkolóhelyek lezárásra kerülnek, a parkolás ezeken a helyeken a kivitelezés teljes ideje alatt nem lesz megoldható.

A kivitelezési munka az időjárás függvényében várhatóan 2024. június 11-én kezdődik el, a befejezés két lépcsőben történik majd. A fűtési rendszer átadását mindkét helyszínen 2024. június 20-ra tervezzük.

Az érintett közterületi felületek helyreállítása pedig várhatóan 2024. augusztus 02-ig készül el.

Köszönjük türelmüket és megértésüket !”

Forrás: mvmtavho.hu/oroszlany

Be the first to comment on "Távhővezetéket cserélnek!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*