Kinevezték a Művelődési Központ új igazgatóját

„”Az oroszlányi képviselő-testület március 21-én, zárt ülésen döntött a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár intézményvezetői állás betöltésére irányuló pályázatokról.

Mint köztudott, Takács Tímea igazgatónő 2023. december 12-i tragikus halálát követően megbízottként az addigi helyettes, Körtvélyfáy Zoltán látta el az intézményvezetői feladatokat.

A pozícióra két pályázat érkezett, melyek közül Körtvélyfáy Zoltánét támogatta a képviselő-testület, így őt bízták meg az intézmény további vezetésével.

Az új igazgató igazi lokálpatrióta, 1967-ben született Oroszlányon, azóta is itt él. A munkahely sem ismeretlen a számára, hiszen 2009-től közművelődés-szervezőként, 2014-től igazgató helyettesként is tevékenykedett.

Elkötelezett, aktív munkája mellett folyamatosan képezte magát, kulturális mediátor, majd közművelődési szakértő végzettséget szerzett.

Szakmai hitvallása sokat elárul valós énjéről: „Hiszek a kultúra embert formáló és közösségépítő lehetőségében, ezért nélkülözhetetlen, kikerülhetetlen értéknek tartom. Hiszek abban, hogy elhivatott szívós munkával meg lehet találni azokat a közösségeket, akik élete a kultúraközvetítés révén teljesebb, sikeresebb, s így boldogabbá válhatnak”.

Az újonnan kinevezett igazgató megbízatása 5 évre szól.””

Forrás: oroszlany.hu

Be the first to comment on "Kinevezték a Művelődési Központ új igazgatóját"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*