Szalagavató az Eötvösben

„Két osztály fejezi be tanulmányait idén az oroszlányi TSZC Eötvös Loránd Szakképző Iskolában. A 25 végzős diáknak pénteken tűzték mellére a szalagot, amely mostantól jelzi: új élet küszöbére érkeztek.

A Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár színháztermében megtartott szalagavató ünnepség a végzős tanulók bevonulásával kezdődött, majd üdvözölték a vendégeket, köztük Pákozdi Szabolcsot, a Szakképzési Centrum főigazgatóját, Lazók Zoltán polgármestert és Rajnai Gábor alpolgármestert.

Köszöntő beszédében a főigazgató, valamint Orbán Ferenc az almamáter intézményvezető-helyettese is kifejtette, hogy most még közös az ünneplés, de bizony néhány hónap múlva szárnyat bontanak és elrepülnek a diákok az iskolából. Ehhez azonban sikeres vizsgát kell tenniük az bányász színekbe, piros-fekete ruhába öltözött diákoknak.

Lazók Zoltán polgármester a következő gondolatokat mondta: „A mai délután az ünneplésé, de nem szabad elfelejtenetek, hogy a következő időszakban életetek egyik legfontosabb fordulópontja előtt álltok. A szalag azt jelenti, hogy hamarosan ismeretlen utakra léptek, nagy reményekkel.

Nem tudjuk, beteljesülnek-e az álmaitok, de én személy szerint drukkolok, hogy megvalósuljanak elképzeléseitek a nagybetűs életben. Ma elkezdődik a Ti új, különleges, várakozással, felkészüléssel teli tavaszotok! Örüljünk ennek a rendkívüli napnak!”

A megható rendezvényt verssel, táncprodukciókkal színesítették a szervezők.”

Forrás és fotó: oroszlany.hu

Be the first to comment on "Szalagavató az Eötvösben"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*