Oroszlányi múzeumba, illetve büfébe törtek be (+Képek)

/Fotó: Police.hu/

Az oroszlányi rendőrök két napon belül három elkövetőt fogtak el. Mindhármukat lopással gyanúsítják.

Szombaton kaptak el kollégáink egy 22 éves férfit, aki tavaly november és idén január között háromszor feszítette fel ugyanannak az oroszlányi büfének az ajtaját, és onnan váltópénzt, üdítőket és fagyasztott termékeket vitt el. A tettes december elején egy garázsból is lopott, valamint egy cukrászda kirakatát is betörte. M. M. ellen lopás miatt indult eljárás, gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett.

Egy nappal később az Oroszlányi Rendőrkapitányság egyenruhásai elfogtak két férfit, akik egy helyi múzeumba törtek be, ahonnan 40 porcelánbabát és különböző kiállítási tárgyakat vittek el. A megszerzett holmit már nem maradt idejük eladni, az egyenruhások elfogták őket, és lefoglalták az értékeket. S. J-t és H. J-t lopás elkövetése miatt hallgatták ki a nyomozók.

Az elfogásokat végrehajtó kollégáink, Fehér István r. törzszászlós, Hindrik László r. főtörzsőrmester és Kalamár Szabolcs r. őrmester január 10-én Boross Zoltán László r. ezredes, vármegyei rendőrfőkapitánytól jutalmat vettek át intézkedésükért – közölte a Police.hu oldalon a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Fotó: Police.hu

 

Be the first to comment on "Oroszlányi múzeumba, illetve büfébe törtek be (+Képek)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*