Gond van a Telekom és a Vodafone hálózatával – Frissítve!

/A kép illusztráció – Fotó: Pixabay/

Több  internetes portál írt róla, hogy késő délelőtt óta akadozik a Telekom és a Vodafone hálózata.

A 24.hu, Index.hu, Hvg.hu egyaránt országos problémáról számolt be: akadoznak a telefonhívások, de a tévés szolgáltatás sem érhető el. Másutt az internettel is gond van.

A Telekom egyelőre egy Facebook bejegyzést tett közzé, ez ITT olvasható.

Helyi Facebook csoportokban is sokan panaszkodnak hibákra, melyek nyilván a fenti okok miatt vannak.

FRISSÍTÉS:

A Magyar Telekomnál is helyreállt a szolgáltatás kora délutánra, amit egy áramszünet okozott kedden délelőtt. Ugyanez az áramkimaradás okozott problémát a Vodafone-nak is, ők valamivel korábban számoltak be az MTI-nek a zavartalan működés helyreállításáról.

A cég korábbi közlése szerint a Vodafone Magyarország ügyfelei kedd délelőtt rövid kimaradást tapasztalhattak a szolgáltatások működésében. A kimaradást áramszünet okozta az egyik szerverközpontban, a forgalom átirányításának ideje alatt a szolgáltatások az ország több pontján nem voltak elérhetőek.

Az áramellátási hiba miatt a Telekom IPTV és Telekom TV szolgáltatásai, valamint a mobil hangszolgáltatás elérhetősége kedden délelőtt akadozhatott – közölte a Magyar Telekom.

A szolgáltatók kitértek arra is: néhány mobilkészülék automatikusan nem csatlakozik újra a hálózathoz. Ezekben az esetekben egyszerű megoldás lehet a készülék újraindítása, vagy repülőgép üzemmódba váltása, majd visszaállítása, ami megoldja a problémát.

MTI 2024. január 2., kedd 15:08

Be the first to comment on "Gond van a Telekom és a Vodafone hálózatával – Frissítve!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*