Az erkélyről az utcára dobta le a kábítószert a járőrök elől – Vádemelés

/Fotó: Ügyészség/

A kábítószer birtoklásának bűntette miatt indult ügyben a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be a Tatabányai Járásbírósághoz azzal a letartóztatott férfival szemben, aki a kábítószert tartalmazó hátizsákot az erkélyről dobta az utcára, amikor a járőröket meglátta.

A vádirat szerint a rendőrjárőrök 2022. december 20-án lakossági bejelentés alapján mentek az oroszlányi második emeleti lakáshoz.

A járőrök a lakásba belépve  észlelték, hogy az erkélyajtó félig nyitva van. A járőrök az erkélyen megtalálták az előlük elrejtőző férfit, aki a kezében egy táskát fogott, majd a járőröket meglátva, azt az erkélykorlát mellett leejtette az utcára.

A hátizsákban mérleg, telefon, daráló, cigaretta papír, műanyag tasakok, valamint amfetamin és metamfetamin tartalmú kábítószer volt. A hátizsákban tartott kábítószer együttes mennyisége meghaladja a jelentős mennyiség alsó határát, annak mintegy kétszerese.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy bíróság a férfit  fegyházbüntetésre  és közügyektől eltiltásra ítélje.

A csatolt fotókon a nyomozó hatóság által szemlén lefoglalt hátizsák, és abban fellelt tasakok és kábítószer látható – tájékoztatott bennünket Dr. Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség sajtószóvivője.

Be the first to comment on "Az erkélyről az utcára dobta le a kábítószert a járőrök elől – Vádemelés"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*