Országos bajnokságon remekeltek

A hétvégén Tiszaújvárosban rendezték meg az U15-U17-es Országos Súlyemelő Bajnokságot. Szinte az ország minden klubja nevezte a legjobb korosztályos versenyzőit.

Az OVSK színeiben négy versenyző kapott ezúttal lehetőséget.

Zolnai Rajmund a 45 kg-os súlycsoportban indulva megjavította az egyéni legjobb eredményét, sőt teljesítette azt a szintet, amivel a jövőben részt vehet a kiemelt versenyeken is. A mindössze 36 kg-os fiú 41 kg-ot szakított és 52 kg-ot lökött.

Boros Balázs 96 kg-os súlycsoportban kissé megilletődve versenyzett, de így is ezüstérmes lett. 60 kg-ot szakított és 75 kg-ot lökött, bár az igazsághoz tartozik, hogy éppen most gyógyult ki a betegségéből.

A lányok között a 13 éves Mikhel Panka 55 kg-os szakítással és 65 kg-os lökéssel bronzérmes lett.

Zolnai Lénárd a 61 kg-os súlycsoportban Ifjúsági Országos Bajnoki címet szerzett, úgy, hogy szakításban még az ellenfele vezetett 1 kg-mal, lökésben viszont ellenállhatatlan volt. Három ragyogó gyakorlattal, 15 kg-mal teljesített többet riválisánál. Végül 83 kg-ot szakított és 115 kg-ot lökött a 16 éves fiú.

Összességében nagyon meg vagyok elégedve a versenyzőimmel, gratulálok nekik, büszke vagyok rájuk! – mondta Bagócs János edző.

 

Forrás és fotó: oroszlany.hu

Be the first to comment on "Országos bajnokságon remekeltek"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*