Többször is lopott az oroszlányi férfi

/A kép illusztráció/

A 31 éves férfi már nem volt ismeretlen a rendőrök előtt, ezúttal két fűkaszát lopott. Az oroszlányi rendőrök kihallgatták és kezdeményezték a letartóztatását.

Egy oroszlányi gazdabolt környékén járt B. G. még július 21-én délelőtt. A férfi lopásra szánta el magát, ezért az üzlet előtt kihelyezett egyik fűkaszát egyszerűen leemelte, majd távozott. Kis idő múlva visszament és egy másik fűkaszát is ellopott.

A sértett, amint észlelte a bűncselekményt, értesítette a rendőröket. Az esetről felvételt készült, így azonosították a 31 éves férfit, akit még aznap 14 óra 30 perckor a városban elfogtak. A tettes addigra a két gépet eladta, de a rendőröknek sikerült megtalálni és lefoglalni azokat. B. G-t előállították és gyanúsítottként kihallgatták lopás bűntett miatt.

Mivel más bűncselekményekkel is összefüggésbe hozható volt, így kihallgatták kerékpárlopás, valamint két üzletből történő lopás miatt is. Egy alvó sértett telefonját eltulajdonította, így kifosztás miatt is. A nyomozók a fűkaszákat időközben már visszaadták a tulajdonosnak.

A férfi többször volt vagyon elleni, valamint erőszakos bűncselekmények miatt büntetve, jelenleg is több büntetőeljárás van ellene folyamatban. A gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezésére a Tatabányai Járási Ügyészség indítványt tett a letartóztatására, amit a Tatabányai Járásbíróság 2023. július 24-én elrendelt – közölte a Police.hu oldalon a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Be the first to comment on "Többször is lopott az oroszlányi férfi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*