Rajtaütés

/Fotó: Police.hu/

Üzletkötés közben csaptak le a rendőrök két kábítószer-terjesztőre. A gyanú szerint Tatabánya és Oroszlány környékén árult évek óta kábítószert egy 43 éves környei férfi.

S. J-t Budaörsön fogták el a Tatabányai Rendőrkapitányság és a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói 2023. május 19-én este, amikor éppen 250 gramm amfetamint és hasonló mennyiségű marihuánát vásárolt egy budapesti férfitól. A rendőröknek köszönhetően már egyikük sem terjesztheti tovább a tiltott szereket, ugyanis mindkét személyt a helyszínen elfogták.

Eközben az egyenruhások sorra állították elő Komárom-Esztergom vármegyében azokat a fogyasztókat, akik a kábítószert S. J-tól szerezték be. Ellenük kábítószer birtoklása vétség elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

S. J. és a budapesti R. G. ellen kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetése miatt indult eljárás a Tatabányai Rendőrkapitányságon. A 43 és 31 éves férfiakat a nyomozók őrizetbe vették, és kezdeményezték, hogy az ügyészség tegyen indítványt a letartóztatásukra, amelyet az illetékes bíróság május 22-én elrendelt – közölte a Police.hu oldalon a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Be the first to comment on "Rajtaütés"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*