Új szolgáltatás a pályakezdő fiatalok részére Oroszlányban is

„Komárom-Esztergom megyében új innovatív szolgáltatássorozat indult pályakezdő fiatalok számára a járási hivatalok foglalkoztatási osztályain, melyet Dr. Kancz Csaba főispán is meglátogatott.

A megyénkben először elérhető, legmodernebb technikát felhasználó Job Room szolgáltatásnak köszönhetően tréner készíti fel a pályakezdőket az állásinterjún tapasztalható helyzetekre, többek között szituációs gyakorlatok, prezentációs technikák, tesztek segítségével.

A Job Room-ok célja, hogy a jellemzően munkatapasztalattal még nem rendelkező álláskeresők védett környezetben sajátítsák el azokat a viselkedésformákat, módszereket, amelyek által sikerrel szerepelhetnek az álláskeresés folyamatának legkritikusabb állomásán, az állásinterjún.

A felkészítések során videofelvétel segítségével elemzik ki a jelentkezők verbális, nonverbális kommunikációját, de személyre szabott pályaorientációs tanácsadásra és fejlesztő támogatásra is lehetőséget kaphatnak a résztvevők.

Az Interreg V-A Szlovákia-Magyarország Együttműködési Program SKHU/1802/3.1/051 azonosító számú WORKFORCE PIPELINE című program keretében megvalósuló rendezvény road show jelleggel a Komáromi, Kisbéri, Oroszlányi, Tatai Járási Hivatal foglalkoztatási osztályain érhető el.”

 

Forrás és fotó: Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal

Be the first to comment on "Új szolgáltatás a pályakezdő fiatalok részére Oroszlányban is"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*