A pedagógusokat köszöntötték (+Képgaléria)

„Pedagógusnap alkalmából ünnepséget szervezett az Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal kedden délután a Hamvas Béla Gimnázium dísztermében.

A megjelenteket – köztük Vereckei Judit tankerület igazgatót – Lazók Zoltán polgármester üdvözölte, majd ünnepi beszédében megköszönte valamennyi helyi nevelési és oktatási intézményben dolgozó óvónőnek, pedagógusnak, igazgatónak a lelkiismeretes, odaadó munkáját, a szülőkkel és családokkal való együttműködésüket.

Lazók Zoltán külön is köszöntötte a kiemelkedő óvodapedagógiai munkájáért Brunszvik Teréz-díjjal kitüntetett Kukucska Ferencné óvodavezető-helyettest. A díj ünnepélyes átadására Budapesten került sor.

Az ünnepséget a József Attila Általános Iskola és a Bakfark Bálint Alapfokú Művészeti Iskola tanulóinak kulturális műsora színesítette, majd a jeles nap alkalmából városunk aktív és nyugdíjba vonuló óvodapedagógusai, művészeti-, általános és középiskolás tanárai vehettek át elismeréseket, melyeket dr. File Beáta jegyző méltató beszéde után a város polgármestere nyújtott át.”

A pedagógusnapon elismerésben részesültek és nyugdíjba vonulók névsora itt olvasható:

https://www.oroszlany.hu/media/fototar/2022/05/31/pedagogusnap

 

Forrás és fotó: oroszlany.hu

Be the first to comment on "A pedagógusokat köszöntötték (+Képgaléria)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*