Jótékonysági focikupát rendeztek

/Fotó: Pixabay/

„A Ments Életet Focival Családsegítő Alapítvány szombaton megtartotta idei első teremlabdarúgó tornáját az oroszlányi Fekete István Sportcentrumban.

A jótékonysági kupa 9 csapat részvételével zajlott, melyre helyieken kívül Csémről, Dadról, Polgárdiból és Tatabányáról is érkeztek focisták.

„ A sportrendezvényt sajnálatos módon ezúttal nem támogatta senki, ezért a 140.000 Ft nevezési bevételből fizettük a terembért, a serlegek, szendvicsek, üdítők költségeit.

A maradék összeget, 60.500 Ft-ot a helyszínen átadtuk a karácsonykor lakástüzet szenvedett bokodi családnak. Köszönöm mindenkinek a részvételt, a játékvezetőknek – Nagygellér Miklósnak és Urszán Istvánnak – pedig hogy eljöttek és ingyen levezették a mérkőzéseket”- mondta Pintarics Lajos, az alapítvány vezetője.

A tornát a Soma-Vill Bt.(Polgárdi) csapata nyerte, második helyet a Brazilok (Oroszlány), míg a harmadikat a dadi gárda szerezte meg.

A gólkirály Balogh Zoltán (Soma-Vill Bt.), a legjobb kapus Kalics Attila (Brazilok), a legjobb mezőnyjátékos Cseh Nándor (Dad) lett.”

 

Forrás: oroszlany.hu

Be the first to comment on "Jótékonysági focikupát rendeztek"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*