Lopás miatt felelhet

/A kép illusztráció! – Fotó: Police.hu/

Az oroszlányi férfi az ismerőse pénzét ellopta, tettével magára hívta fel a figyelmet. A tatabányai rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A gyanúsított együtt utazott a sértettel 2021. szeptember 14-én reggel. Az egyik alkalommal a 29 éves férfi arra lett figyelmes, hogy a munkatársa zsebéből kiesett a pénztárca.

Amikor a járműben egyedül maradt a tárcát eltette, majd a munkahelyén annak tartalmát átkutatta. A pénzt kivette, az összegből később vásárolt, a tárcát pedig elrejtette.

Másnap a tettes nem ment dolgozni, ez gyanús lett a főnökének. Felkereste őt, aki végül bevallotta tettét. A tatabányai rendőrök gyanúsítottként kihallgatták az oroszlányi férfit, aki a bűncselekmény elkövetését beismerte.

Ellene lopás bűntett miatt folytattak büntetőeljárás. A Tatabányai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat megküldte a Tatabányai Járási Ügyészségnek – tette közzé a  Police.hu oldalon a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság.

Be the first to comment on "Lopás miatt felelhet"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*