Halmozta a bűncselekményt az oroszlányi férfi

/Fotó: Police.hu/

„A gyanú szerint gázolajat lopott egy járműből, kábítószert is fogyasztott, valamint a kijárási korlátozást is megszegte az oroszlányi férfi.

A rendőrségre bejelentés érkezett 2021. március 15-én éjszaka, hogy egy tatabányai parkolóban olyan gépjárműre lettek figyelmesek, ami korábbi bűncselekmény elkövetésével hozható kapcsolatba. A rendőrök ellenőrizték a járművet és az abban helyet foglaló 26 éves oroszlányi férfit.

Az átvizsgálás során a csomagtartóban műanyag kannák, és egy gumicső volt. A férfi ruházatából fehér színű kábítószergyanús anyag került elő.

A sofőr azt állította, egy ismerősét hozta Tatabányára. Mivel a kijárási korlátozás szabályait megszegte, a járőrök részére helyszíni bírságot szabtak ki.

Őt a Tatabányai Rendőrkapitányságra előállították, és a vele szemben alkalmazott kábítószerteszt pozitív eredményt mutatott.

A gyanú szerint továbbá március 9-én éjszaka egy teherautóból 38 liter gázolajat lopott el Tatabányán. V. K. ellen kábítószer birtoklása és lopás miatt indult büntetőeljárás. A nyomozók a talált tárgyakat lefoglalták” – tette közzé a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

Forrás:police.hu

Be the first to comment on "Halmozta a bűncselekményt az oroszlányi férfi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*