Oroszlányi aranyérmek

Február 13-án válogató versenyt rendezett – a Baczakó Kupa keretében – a fővárosi BKV Előre csarnokában a Magyar Súlyemelő Szövetség.

Az eseményt az előírásoknak megfelelően zárt kapuk mellett bonyolították le.

Az Oroszlányi Városi Súlyemelő Klub (OVSK) versenyzői közül négyen indultak, mindannyian első helyezést értek el súlycsoportjukban és korcsoportjukban.

Szalai Lili a 71 kg-os súlycsoportban szokásához híven két országos csúccsal gazdagította éremgyűjteményét.77 kg-ot szakított és 97 kg-ot lökött az ifjúságiak között úgy, hogy szakításban és összetettben is országos csúcsot emelt.

Mikhel Eszter szintén örülhetett a teljesítményének, minden fogása szépen sikerült. Az ifjúságiak között a +86 kg-os súlycsoportban 78 kg-ot szakított és 98 kg-ot lökött. Összetettben 14 kg-ot javított az eddigi legjobb teljesítményén.

A 15 éves Síkos Dávid ugyancsak jó eredményt ért el a serdülők +96 kg-os súlycsoportjában. Hat jó gyakorlattal 90 kg-ot szakított és 113 kg-ot lökött, mellyel ő is megjavította az egyéni csúcsát.

Huber Bence is első lett a juniorok között, 89 kg-ot szakított és 107 kg-ot lökött.

Legközelebb március 6-án, Szombathelyen a Savaria Kupa elnevezésű kiemelt versenyen mérettetik meg magukat az oroszlányi súlyemelők – mondta Bagócs János, az OVSK edzője.”

 

Forrás:oroszlany.hu

Be the first to comment on "Oroszlányi aranyérmek"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*