Országos csúcsokat is emeltek az oroszlányiak a csapatbajnoki döntőn

“Budapesten, a REAC súlyemelő csarnokában került megrendezésre az országos csapatbajnoki döntő, melyen 8 egyesület vett részt. Az OVSK versenyzői összetettben az 5. helyet szerezték meg.

Szalai Lili két országos csúcsot emelt 71 kg-os súlycsoportban. Egyet lökésben és egyet összetettben ért el az ifjúsági korcsoportban. 80 kg-ot szakított és 96 kg-ot lökött, az összetettben elért 176 kg szintén országos csúcsot eredményezett a 16 éves leánynak.

Mikhel Eszter – 15 évesen – 68 kg-ot szakított és 88 kg-ot lökött. A 93 kg-os országos csúcsot felvette és kilökte, az utolsó pillanatban azonban leejtette. Így sajnos neki nem sikerült csúcsot emelni.

Huber Bence 61 kg-os súlycsoportban szakításban 95 kg-ot teljesítve egy országos ifjúsági csúcsot javított. Lökésben 105 kg-ot emelt, összetettben pedig egyéni csúcsot javított a 17 éves versenyző.

Kerekes Patrik junior versenyzőként nagyon szépen teljesített a 73 kg-os súlycsoportban,122 kg-ot szakított és 135 kg-ot lökött.

“Azért is van nagy jelentősége a két országos csúcsnak, mivel a 40 indulóból csak a mi két versenyzőnk, Huber Bence és Szalai Lili ért el ilyen szép eredményt. A teljesítményekkel elégedett vagyok, ilyen fiatal „csikó”csapattal országosan 5. helyezést elérni óriási dolog” – mondta Bagócs János, a csapat edzője.”

 

Forrás:oroszlany.hu

Be the first to comment on "Országos csúcsokat is emeltek az oroszlányiak a csapatbajnoki döntőn"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*