Oroszlányi diáklányok sikere

A 2020-as évi alkotói pályázat díjátadójára a hétfői napon került sor. A járványügyi helyzetre való tekintettel szűk körben.

Több mint hetven alkotás érkezett az Országos Tűzmegelőzési Bizottság védnöksége alatt megtartott 2020-as alkotói pályázatra. A pályázatra a tűzoltó hivatás bemutatásával, a tűzesetek, káresemények megelőzésének fontosságát kiemelő alkotással, vagy bármilyen más, ötletesen elkészített, a tűzvédelem fontosságát hangsúlyozó művel lehetett jelentkezni.

A pályaművek zsűrizését a Tatabányai Múzeum és a Jászai Mari Színház részéről felkért műértők végezték. A művek közül idén szabadkézi rajz kategóriában három korcsoportból, míg irodalmi alkotás kategóriában két korcsoportból kerültek ki a díjazottak. A megyei forduló díjátadóra idén a járványügyi szabályoknak megfelelően csak szűk körben, az elismerések egyesével való átadásával volt lehetőség – tette közzé a media.katasztrofavedelem.hu oldalon a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Közleményükből kiderül, hogy a  15-18 éves korosztályban az oroszlányiak kiválóan szerepeltek:

Krüpl Fanni első helyezést ért el, míg  Földi Zsófia Ildikó (mindketten az Oroszlányi Hamvas Béla Gimnázium tanulói) második lett!

Be the first to comment on "Oroszlányi diáklányok sikere"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*