Szünetel a személyes ügyfélfogadás a Polgármesteri Hivatalban

Dr. File Beáta Oroszlány jegyzője az alábbi közleményt adta ki a város honlapján – idézzük:

„Az Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal számára kiemelten fontos feladat a koronavírus elterjedésének megelőzése. A 2020. március 16. napjától hatályos és visszavonásig érvényes intézkedésekkel óvni kívánom mind a lakosság, mind a hivatal dolgozóinak és családtagjainak egészségét.

A Hivatalban a mai naptól a személyes jelenlétet igénylő ügyfélfogadás szünetel. Személyes ügyfélfogadás csak különösen indokolt esetben és jegyzői engedéllyel történhet. A hivatali épületen belüli internetszolgáltatást és a mosdó használatát nem tudjuk biztosítani.

A halaszthatatlan hatósági, városüzemeltetési, ellátást megállapító, munkajogi, adózási ügyek esetében az elektronikus ügyintézést biztosítjuk. Tájékoztatás kérés, bejelentés, segélykérés a megadott e-mail címeken elektronikusan vagy telefonon történjenek.

Hivatal központi telefonszámai: 34/361-444 (Oroszlány), 34/371-524 (Szákszend)

E-mail címek ügykörönként:

  • jegyző@oroszlany.hu – oroszlányi ügyek
  • hivatal@szakszend.hu – szákszendi ügyek
  • ado@oroszlany.hu – adóhatósági ügyek
  • penzugy@oroszlany.hu – pénztári kifizetések, utalások
  • vfo@oroszlany.hu – városüzemeltetés, kutak, lakcímmegállapítás
  • human@oroszlany.hu – anyakönyv, szociális, hagyatéki
  • kozteruletfelugyelet@oroszlany.hu

Az ügyintézéshez szükséges dokumentációk az önkormányzat által működtetett honlapról – www.oroszlany.hu /városháza/polgármesteri hivatal és ott kiválasztva az ügytípust – letölthetőek. A kérelmeket elsősorban elektronikusan kell benyújtani, lehetőség hiánya esetén személyesen a hivatal földszinti információs portáján található irattárolóba helyezhető. A kérelmek az ügyfél pontos elérhetőségeit tartalmazzák annak érdekében, hogy az illetékes ügyintéző az elektronikus vagy telefonos kapcsolatot további ügyintézés céljából fel tudja venni.

A már bejegyzett esküvők megtartásának lehetőségéről és feltételéről az anyakönyvvezető tájékoztatja a házasulandó feleket.

A hivatal ugyan csökkentett létszámmal, lehetőség esetén otthoni munkavégzéssel, de biztosítja a folyamatos működést, a lakosság kiszolgálását a halaszthatatlan ügyek esetében.

Tisztelettel kérem a lakosság türelmét egészségünk érdekében bevezetett ügyintézési rend módosításával együtt járó esetleges kellemetlenségekért.”

 

Forrás:oroszlany.hu

1 Comment on "Szünetel a személyes ügyfélfogadás a Polgármesteri Hivatalban"

  1. sok a panasz nem veszik fel a telefont!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*