90. születésnapján köszöntötték

/Fotó:oroszlany.hu/

Pénteken otthonában köszöntötte Havelda Ferencnét 90. születésnapja alkalmából Rajnai Gábor alpolgármester és átnyújtotta számára Oroszlány Város Önkormányzatának ajándékát

– számolt be az eseményről a város honlapja, majd az írásból ezeket tudhatjuk meg a szépkorú asszonyról:

„Éva néni Dadon született, azonban évtizedek óta Oroszlányban él. A kereskedelemben dolgozott, többek között a Játékbolt, a Sportbolt és az egykori Üvegbolt vezetője is volt.

Özvegyként egyedül él, néhai férje a KOMÉP főmérnökeként dolgozott. Házasságukból egy fiúgyermek született, aki két unokával örvendeztette meg őket.

Nyugdíjba vonulása után évekig aktívan részt vett a Nyugdíjas Értelmiségi Klub eseményein. Korát meghazudtolóan tevékeny, minden házimunkát elvégez, szinte teljesen önellátó.”

Forrás:oroszlany.hu

1 Comment on "90. születésnapján köszöntötték"

  1. Csete Ottóné | 2020.01.19. at 08:42 | Válasz

    Kedves Éva! Üdvözlöm és jó egészséget kívánok: Csete Ottóné! Én a férje beosztottja voltam a KOMBR-ben, mint a tervezési osztály statikusa. Így egy kis helyreigazítással szeretnék élni: Havelda Ferenc a KOMBER főmérnöke volt! Nem KOMÉP! Végzettsége szerint szintén statikus mérnök, akitől szakmailag sokat tanultam. Üdvözlettel és szeretettel: Csete Ottóné, Juli

Leave a comment

Your email address will not be published.


*