Események betöltése

« Összes Események

Különben jól vagyok – este Popper Péter írásaiból / Perjés János motivációs színháza

november 29 @ 19:00 - 21:00

Mesék empátiáról és tapintatról, durvaságról, szeméremről és intimitásról, szakításról és újrakezdésről, férfi- és női szerepekről, hűtlenségről és illúziókról.

Különben jól vagyok…vagy mégsem?

Popper Péter anyagaiból motivációs estet adni fantasztikus érzés. A motivációs estek sokszor könnyű sikert ígérnek, és felbolygatják a Benned lévő elnyomott érzéseket.
Popper Péter azonban az emberi lélek mindentudója volt.

Ha ismerte az ellenszert, a gyógyírt, ha tudott valami titkos praktikát, akkor elárulta. Ha nem, akkor minden szépítgetés és kincstári optimizmus nélkül bevallotta: nem hisz abban, hogy az élet minden problémájára létezik megoldás. Vannak olyan helyzetek is, amelyeket csak elviselni lehet, jól vagy rosszul. A tanítás azonban sohasem felesleges, hiszen információk és megoldások mellett vigasztalást is nyújt, segít újragondolni és átértékelni dolgokat, erre pedig valamennyiünknek szükségünk lehet.

Az elgondolkodtató, szórakoztató fejezetek hétköznapi életünk egy-egy fontos témájára épülnek, ilyen például a félelem, a szorongás, a depresszió, az egyéni és kollektív hazugságok, a játszmák, a családi és párkapcsolati konfliktusok, krízisek. Ezek az élet nagy kérdései és problémái, melyek alaposan meg tudják gyötörni, sebezni az emberi lelket. Ezeket nevezte ő lélekrágcsálóknak. Hogyan védekezhetünk a lélekrágcsálók ellen, és miként gyógyíthatjuk be az általuk ejtett sebeket?

Mesék empátiáról és tapintatról, durvaságról, szeméremről és intimitásról, szakításról és újrakezdésről, férfi- és női szerepekről, hűtlenségről és illúziókról.
Az est különlegességeként színészként színpadi hősök példáin keresztül mutatom meg Popper Péter igazságát és megismerkedhetnek saját verseivel.

Közreműködik: Huszár Mónika

Perjés János Spirit Alkotó- és Motivációs Műhely / a James Coaching alapítója. Pszichológus hallgató. Család-és rendszerállítóképzés tanulója.
Tanácsadás, előadás rendelés: www.james-coaching.hu
info@james-coaching.hu
Egyéb előadásai:
Árva fiú – Cserháti Zsuzsa és Szécsi Pál sorstörténete
Mindenki megvan? -Dr. Angster Mária színházi családállítás estje

Jegyvásárlás: https://www.jegy.hu/program/kulonben-jol-vagyok-este-popper-peter-irasaibol-perjes-janos-motivacios-szinhaza-162809/1148921

 

Forrás: jegy.hu

Részletek

Dátum:
november 29
Időpont:
19:00 - 21:00
Esemény címkék:
, , , , , , ,

Helyszín

Kölcsey Ferenc Művelődési Központ
Szent Borbála tér
Oroszlány, Komárom-Esztergom 2840 Magyarország
+ Google Térkép