Odatették magukat a lányok

/Fotó: Facebook/

A Hamvas Béla Gimnázium közösségi oldalán olvasható, hogy megyei bajnok B33-as lány csapatuk Budapestre látogatott kedden, hogy megmérettesse magát a régió legjobbjaival.

Mint írták, 40 általános iskolás és gimnáziumi csapat harcolta ki az indulás jogát a rendezvényre, a 3-3 elleni kosárlabda krémje megtalálható volt a Camugo Sportcsarnokban.

Nagy lendülettel, becsületesen küzdve vetették bele magukat a játékba lányaik, sokáig kiélezett párharc jellemezte első mérkőzésüket a Móricz Zsigmond Gimnázium tanulói ellen, azonban a magasság és életkor fölény ellenfelük győzelmét eredményezte.

A csoport másik ellenfele is magasabb szerkezettel érkezett a tornára, melyet igyekeztek kinti dobásokkal ellensúlyozni. Ahogyan fáradtak, úgy nyílt az olló a két csapat között, így megérdemelten nyert a VMG leány csapata.

A csoportmérkőzések után sajnos nem jutottak tovább a lányok, azonban bizakodóan tekinthetnek az elkövetkező évek versenyeire, mivel a csapat nagy része még legalább 2 évig iskolájuk tanulója lesz.

A csapat tagjai: Fekete Gréta, Imre Nikolett, Imre Vivien, Magyar Flóra, kísérő testnevelőjük pedig  Karácsony Tamás volt – fejeződik be a beszámoló.

Be the first to comment on "Odatették magukat a lányok"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*