A Szent-Grál Központi és a Dorsich gyógyszertárak csatlakoznak a patika hálózathoz

Örömmel tájékoztatjuk Oroszlány és környéke lakosait, hogy 2024 januárjától új névvel, szélesebb kínálattal, egyedi akciókkal, de a megszokott szakszemélyzettel, és magas minőségű kiszolgálással várja látogatóit a Szent-Grál Központi és a Dorsich BENU Gyógyszertár.

Az átalakulás következtében a hétköznapi nyitvatartási idő változni fog. A városban egyedülálló módon, már reggel 07:00 órától fogadja mindkét patika a látogatóit egészen délután 18:00-ig. Szombaton is bővült a nyitvatartásunk 08:00 órától 13:00-ig.

Néhány szó a BENU-ról:

A BENU Gyógyszertárak megbízhatóságot, bizalmat, szakmaiságot és állandóságot képviselnek. Bevezetésre kerültek olyan termékek is, melyek kizárólag csak itt érhetők el. A BENU több mint 10 éve van jelen a magyar piacon, s már kezdetekor azt a célt tűzte ki maga elé, hogy modern környezetben minőségi szolgáltatást nyújtson vásárlóinak. Kiemelten fontosak a vásárlók visszajelzései, ezekre is építve igyekszik mindent megtenni azért, hogy a fogyasztók minden segítséget megkapjanak egészségük érdekében. Éppen ezért külön figyelmet fordít a megelőzés és az egészséges életmód támogatására. Emellett a www.benu.hu honlapon az olvasók naprakészen informálódhatnak.

A BENU számára mindig a legfontosabb a gyógyszertári vásárlók igényeinek megértése és kiszolgálása. 10 éve azon dolgozunk, hogy a BENU Gyógyszertárak a vásárlók első számú választása legyen, ehhez nem elég a szép patikai környezet, az optimális termékkínálat, a kedvező árak, hanem elengedhetetlen a gyógyszertári dolgozóink által biztosított szakértelem és a személyes, barátságos légkör. A mottónk is ezt tükrözi: Bizalom. Gondoskodás. Egészség.

Be the first to comment on "A Szent-Grál Központi és a Dorsich gyógyszertárak csatlakoznak a patika hálózathoz"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*