Országos siker

/Fotó: Facebook/

A Hamvas Béla Gimnázium közösségi oldalán újságolta, hogy kosaras lányaik hétfőn az országos diákolimpiai elődöntőn vettek részt Sopronban.

Szereplésükről ezt írták:

„Csapatunkat elkísérte Szabadfi Gergő, az OSE Lions utánpótlás edzője is, aki szakmai hozzáértésével nagy segítségére volt lány alakulatunknak.

Szabadfi Gergő: „A Hamvas Béla Gimnázium leány tanulói talán az iskola történetében először szerepeltek 5:5 diákolimpián. A fiatal csapatban mind a 10 játékos az MVM-OSE Lions U16-U18 csapatának tagja.

Az első mérkőzést a zalaegerszegi Mindszenty József Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium ellen játszották. A találkozó az utolsó negyed végéig kiélezett volt, amit végül higgadt végjátékkal húztak be a Hamvasos lányok.

A második mérkőzésen a Berzsenyi Dániel Evangélikus Gimnázium és Kollégium ellen léptünk pályára, ahol egy negyedig sikerült jól tartani magunkat, de az idősebb játékosokból álló és frissebb csapattal kiálló soproni gárda végig kontrollálta a mérkőzést, amit a félidőben le is tudott zárni.

Büszke vagyok a lányokra. Fiatal még ez a csapat, de bízom benne, hogy a jövőben még több OSE játékos fogja gyarapítani ezt az iskolai együttest és apró lepésekkel itt is a legjobbak közé kerülhetnek.

Ez az Országos Elődöntő 2. hely elsőre szerintem szép eredmény! Gratulálok csajok!”

A csapat tagjai: Buday Leila, Dávid Dóra, Fekete Gréta, Hetzl Nóra, Imre Nikolett, Imre Vivien, Magyar Flóra, Mikula Linett, Oláh Dorina, Tóth Jázmin

Kísérő testnevelő: Karácsony Tamás”

Be the first to comment on "Országos siker"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*