Oroszlányi aranyak és dobogós helyezések

/Fotó: Facebook/

Az OVSK versenyzői ezúttal Budapesten szerepeltek sikeresen – derül ki az egyesület közösségi oldaláról, ahol Bagócs János edző Csengeri Kálmán edzők számoltak be eredményeikről:

2023. február 25-én a BKV Előre rendezésében, a Baczakó Kupán 9 Ovsk Oroszlány versenyző indult. A rendezés és a körülmények ideálisak voltak versenyzőik számára, akik ismét kitettek magukért.

Német Rudolf kölyök korcsoportban 90 pontot teljesített, mellyel első helyezést ért el.

A serdülők között Zolnai Rajmund saját legjobb teljesítményét megjavítva 33 kg-ot szakított és 43 kg-ot lökött. A 45 kg-os súlycsoportban első helyezést ért el a mindössze 30 kilós legényke.

Mikhel Panka élete első serdülő versenyén szintén első lett a plusz 76 kg-os súlycsoportban. 51 kg-ot szakított és 68 kg-ot lökött, Rajmundhoz hasonlóan hat kifogástalan gyakorlatot teljesített, mellyel jogot szerzett a jövőbeni kiemelt versenyeken való részvételre.

Az ifjúságiak között indult Zolnai Lénárd, a 61kg-os súlycsoportban. Szép teljesítménnyel utasította maga mögé a mezőnyt.

A junioroknál Mikhel Eszter, Lénárdhoz hasonlóan egy hét alatt harmadszor állt rajthoz és győzött.

A felnőtteknél két női és két férfi versenyzőjük állt rajthoz.

Dr. Rádi Mariann szép versenyzéssel a 64 kg-os súlycsoportban, 137 kg-os összetett eredménnyel első helyen végzett. Ez az eredmény megfelelő az év első megmérettetésén.

Zsigmond-Gáspár Bettina élete első súlyemelő versenyén szintén ragyogóan helytállt, a 71 kg-os súlycsoportban 55 kg-ot szakított és 72 kg-ot lökött, 127 kg-os összteljesítménnyel a második helyen végzett, így ő is részt vehet a kiemelt versenyek sorozatában a jövőben.

Dr. Leskó Tamás 90 kg-ot szakított és 110 kg-ot lökött, ezzel a negyedik helyen végzett a 89 kilogrammosok versenyében.

Homoki Gergely a 96 kg-os súlycsoportban második helyen végzett 105 kg-os szakítás és 130 kg-os lökéssel. Sajnos benevezett versenyzőik közül négyen betegség miatt nem tudtak elindulni.

A Mikhel lányok – Panka és Eszter –  valamint Zolnai Lénárd a korosztályukban elhozták a különdíjakat is.

Be the first to comment on "Oroszlányi aranyak és dobogós helyezések"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*