Evett az ételéből, majd eszméletlenre verte

/Fotó: Ügyészség/

A súlyos testi sértés bűntette miatt indult ügyben a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki evett a sértett ételéből, majd emiatt kialakult vitában sértettet eszméletlenre verte.

A vádirat szerint a férfi 2022. augusztus 11-én éjfél körül az oroszlányi lakásban ittas állapotban a vele együtt lakó szintén ittas sértettel összeveszett azon, hogy az elkövető  engedély nélkül evett-e a sértett ételéből, majd közöttük dulakodás alakult ki.

Az elkövető  idegességében előbb lábon rúgta a sértettet, majd két alkalommal ököllel erősen megütötte a sértett orrát, amelyektől a sértett orra vérezni kezdett és kezdte elveszíteni az öntudatát. Az elkövető ekkor még egy alkalommal ököllel erősen megütötte a sértett orrát, amitől a sértett eszméletét vesztve a földre esett. Az elkövető ezután mentőt hívott.

Az ütések következtében a sértett az orrcsont elmozdulás nélküli törését szenvedte el.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Tatabányai Járásbíróság a férfival szemben végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetést szabjon ki, rendelje el a pártfogó felügyeletét, valamint kötelezze arra, hogy vegyen részt indulatkezelési tréningen. –  tájékoztatott bennünket Dr. Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség sajtószóvivője.

 

Be the first to comment on "Evett az ételéből, majd eszméletlenre verte"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*