45 perc alatt elkapták az ékszertolvajt az oroszlányi zsaruk

/Fotó: Police.hu/

„Mindössze ennyi időre volt szükségük az oroszlányi rendőröknek, hogy elfogják azt a férfit, aki egy helyi ékszerüzletből lopott.

A rendőrségre 2022. október 6-án kora délután érkezett bejelentés, miszerint egy ismeretlen férfi lopott egy oroszlányi ékszerüzletből. A helyszínre kiérkező rendőröknek a bolt eladója elmondta, hogy nem sokkal korábban egy férfi ment be az üzletbe, aki nyakláncot szeretett volna venni. Az eladó elővett egy tálcát, tele ékszerekkel, ekkor az elkövető belemarkolt, elvett 10 nyakláncot és elfutott.

Az egyenruhások megnézték a rendelkezésre álló kamerafelvételt, és forró nyomon indultak a férfi felkutatására. Az elkövető nem jutott messzire, néhány utcányira a nyomozók egy bokros területen megtalálták. A tettes megpróbált elmenekülni, de a rendőrök elfogták. A 37 éves B. B. zsebében az összes lopott nyakláncot megtalálták.

A férfi a rendőrkapitányságon beismerő vallomást tett. Ellene lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás. B. B-t a rendőrség őrizetbe vette, és kezdeményezte letartóztatásának indítványozását” – közölte a Police.hu oldalon a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság.

Be the first to comment on "45 perc alatt elkapták az ékszertolvajt az oroszlányi zsaruk"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*